9000 literes gázolajkút akció

Bemutatjuk,

ÚJ 9000 literes,

dupla-falu gázolajtartályunkat! 

 

9000 literes gázolajtartály

Most akcióban!

+ AJÁNDÉK 1000 LITERES TARTÁLY 12V.-os szivattyúval

1.995.000,-Ft. + Áfa

Eddigi látogatóink száma:)
0
7
0
5
9
5
8
ÉRTÉKELJE MUNKÁNKAT! Köszönjük

Google értékelés

Fizetési megoldás
TOP termékek
Összehasonlítás
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate

Adatvédelmi tájékoztató

Tisztelt Partnerünk!

Mint bizonyára Ön is értesült róla, új Európai Uniós adatvédelmi szabályozás lép hatályba 2018. május 25. napjától. Az új szabályozás célja az Ön személyes adatainak minél magasabb szintű, hatékonyabb védelme.

A személyes adatok szabályszerű kezelése, az Ön adatainak biztonsága, naprakészsége és védelme számunkra kiemelten fontos, ezért kezelésük során folyamatosan gondoskodunk annak biztonságáról.

Adatkezelésünk mostantól a minden európai gazdasági társaságra kötelező előírásrendszernek, az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Általános Adatvédelmi Rendeletének (General Data Protection Regulation, azaz GDPR ) is megfelel.

Ezzel kapcsolatban kérjük, regisztráció esetén frissítse adatait, és olvassa el figyelmesen az új szabályoknak megfelelően megváltozott Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatot!

Aki nem regisztráción keresztül adta meg cégünknek a szermélyes adatait, ő is bármikor kérheti ezen adatok törlését, módosítását, ill. tájékoztatást arról, hogy milyen adatokat tartunk nyilván.

A törvénybe foglalt számviteli szabályozás alá eső adatokat, a törvényben előírt ideig, kötelesek vagyunk tárolni. Továbbá a berendezéseinkhez tartozó felülvizsgálat, ill. garancia időtartamának végéig, megőrizni azokat.

Ha bármilyen kérdése merülne fel, lépjen velünk kapcsolatba az info@hunitech.hu

 email címen keresztül. 

Üdvözlettel:

Hunitech Trade Kft.