Most érdemes beruházni!

Eddigi látogatóink száma:)
0
7
7
1
4
2
1
ÉRTÉKELJE MUNKÁNKAT! Köszönjük

Google értékelés

Fizetési megoldás
TOP termékek
Összehasonlítás
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate

AdBlue szivattyúk, kimérők, pisztolyok, tartályok, tartozékok

Főkategória >AdBlue szivattyúk, kimérők, pisztolyok, tartályok, tartozékok

Az AdBlue szivattyúk, kimérők, pisztolyok, tartályok és tartozékok olyan eszközök és berendezések, amelyek elengedhetetlenek az AdBlue kezeléséhez és tárolásához. Az AdBlue egy szintetikus a karbamid vizes oldata , amely az újabb dízelmotorok kipufogógázának tisztítására szolgál. Az AdBlue kezelése fontos az autók károsanyag-kibocsátásának csökkentése érdekében, valamint a káros anyagok kiszűrésével járul hozzá a környezet védelméhez.

Az AdBlue szivattyúk segítségével könnyedén és gyorsan lehet tölteni az AdBlue-tartályokat a gépjárművekben. A kimérők pontos adagolást biztosítanak, így precízen lehet mérni az AdBlue mennyiségét. A pisztolyok segítségével könnyedén és kényelmesen lehet tölteni az AdBlue-tartályokat a gépjárművekbe, anélkül, hogy az AdBlue bármely felületre folyjon.

Az AdBlue tartályok különböző méretben és kivitelben elérhetőek, így minden igényhez és felhasználási célhoz könnyen alkalmazhatóak. Tartozékok, mint például tömlők, csatlakozók és töltőfejek szintén elengedhetetlenek az AdBlue kezeléséhez és tárolásához.

Az AdBlue szivattyúk, kimérők, pisztolyok, tartályok és tartozékok minőségi anyagokból és alkatrészekből készülnek, így hosszú élettartamúak és megbízhatóak. Fontos szerepük van a környezetvédelemben és a gépjárművek károsanyag-kibocsátásának csökkentésében. Használatukkal hozzájárulhatunk a tiszta és egészséges környezet megőrzéséhez.


Sorrend:

adbluetartaly,tartalykocsi
195 500 Ft+Áfa Br.248 285 Ft
Nincs raktáron
 

prev
12
next

Az AdBlue szivattyúk, kimérők, pisztolyok, tartályok és tartozékok olyan eszközök, melyek elengedhetetlenek az AdBlue folyadék hatékony és biztonságos kezeléséhez. Az AdBlue, vagy más néven SCR (Selective Catalytic Reduction) rendszer hozzájárul a járművek környezetbarát működéséhez, hiszen segít csökkenteni a károsanyag-kibocsátást, különösen a dízelüzemű járművek esetében.

Az AdBlue szivattyúk olyan berendezések, melyek segítségével a folyadék könnyedén és precízen szállítható a tartályból vagy töltőállomásról a járművekbe. A szivattyúk különböző teljesítményűek lehetnek, attól függően, hogy milyen mennyiségű AdBlue folyadékot kell átszivattyúzni. Fontos szerepet játszanak a járművek hatékony működésében és a károsanyagok kibocsátásának csökkentésében.

A kimérők és pisztolyok szintén fontos eszközök az AdBlue mennyiségének pontos mérésére és a hatékony feltöltésre. A kimérők segítségével könnyedén ellenőrizhető, hogy elegendő AdBlue folyadék van-e a tartályban, míg a pisztolyok segítségével precízen adagolható a szükséges mennyiségű AdBlue a járművekbe. Ezáltal biztosítva van, hogy a SCR rendszer optimálisan működjön.

A tartályok pedig az AdBlue folyadék tárolására szolgálnak. Különböző méretű és típusú tartályok állnak rendelkezésre, attól függően, hogy milyen mennyiséget kell tárolni. Fontos, hogy a tartályok megfelelően zárhatók és védettek legyenek a külső hatásoktól, hogy az AdBlue minősége ne változzon meg és ne veszítse el hatékonyságát.

A tartozékok, mint például a tömlők, csatlakozók, adapterek és szűrők, szintén fontos szerepet játszanak az AdBlue kezelésében. Az megfelelő tartozékok segítségével könnyen és biztonságosan kezelhető a folyadék, valamint megelőzhető a szennyeződések bejutása a járművekbe vagy a tárolóedényekbe.

Az AdBlue szivattyúk, kimérők, pisztolyok, tartályok és tartozékok széles választéka áll rendelkezésre a piacon, hogy minden igényt kielégítsenek a járművek környezetbarát üzemeltetése során. Fontos, hogy minőségi eszközöket válasszunk, melyek biztosítják az AdBlue hatékony és biztonságos kezelését, valamint hozzájárulnak a környezetvédelemhez. Legyen szó akár benzinkútról, flottakezelőről, fuvarozó cégről vagy magánszemélyről, az AdBlue eszközök segítségével könnyedén és hatékonyan kezelhető a környezetbarát technológia a járművekben.

További berendezéseink: