Most érdemes beruházni!

Eddigi látogatóink száma:)
0
7
7
1
4
2
0
ÉRTÉKELJE MUNKÁNKAT! Köszönjük

Google értékelés

Fizetési megoldás
TOP termékek
Összehasonlítás
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate

Átfolyás-mérők, Impulzus-mérők, mérőórák

Főkategória >Átfolyás-mérők, Impulzus-mérők, mérőórák

Az átfolyásmérők és impulzusmérők olyan eszközök, amelyek segítségével pontosan és megbízhatóan mérhetjük a folyadékok mennyiségét. Ezek a mérők nagy teljesítményűek, akár 5-800 liter/perc átfolyási sebességet is képesek mérni, miközben a mérési pontosság akár 0,5 és 1% közötti értékekben is mozoghat.

Az átfolyás- és impulzusmérők széles körben alkalmazhatók, legyen szó gázolajról, kenőolajról vagy AdBlue-ról. Ezek az eszközök lehetővé teszik a pontos elszámolást és a pontos adatokat nyújtanak az átfolyási mennyiségekről.

Az impulzusmérők különösen hasznosak, mivel ezek a mérők könnyen integrálhatók már meglévő rendszerekbe, így könnyen tudják szolgáltatni az adatokat az adott rendszer számára. Ezáltal könnyen monitorozható és ellenőrizhető az átfolyás illetve a fogyasztás.

Összességében az átfolyásmérők és impulzusmérők modern és hatékony eszközök, amelyek lehetővé teszik a pontos és megbízható méréseket, ezzel segítve a hatékonyabb és pontosabb munkavégzést a különböző iparágakban.


Sorrend:


A gázolaj, kenőolaj és adblue átfolyás- illetve impulzus-mérők, valamint mérőórák olyan eszközök, melyek segítségével pontosan és megbízhatóan lehet mérni az áramló folyadékok mennyiségét.

Ezek az eszközök fontos szerepet töltenek be különböző ipari és mezőgazdasági folyamatokban, ahol kulcsfontosságú a folyadékok mennyiségének pontos ellenőrzése.

Az impulzus-mérők a folyadékok mennyiségének mérésére szolgálnak, egy vagy több impulzus generálásával a folyadék átfolyásának mennyiségét tudják pontosan meghatározni. Ezáltal lehetővé teszik a hatékony és gazdaságos folyamatokat az iparban, már meglévő rendszerekbe integrálva az adatok feldolgzásához.

A mérőórák szintén nagy jelentőséggel bírnak az ipar területén, hiszen ezek az eszközök lehetővé teszik a folyadékok, például a gázolaj vagy kenőolaj mennyiségének folyamatos monitorozását és ellenőrzését. Ezek az eszközök segítenek a hatékonyabb és gazdaságosabb működés elérésében.

Összességében elmondható, hogy a gázolaj, kenőolaj, adblue átfolyás- és impulzus-mérők, valamint mérőórák nélkülözhetetlen eszközök az ipari folyamatok hatékony és pontos irányításához, valamint a környezetvédelem szempontjából is kiemelkedő fontosságúak.

További berendezéseink:

12V_Gázolajszivattyú, 24V_Gázolajszivattyú, 230V_Gázolajszivattyú,
230V_AdBlue_Pumpa, Manuális_Pumpák, Benzin_Szivattyúk, Mérőóra_mechanikus_digitális

Automata kimérőpisztoly, Kit Equipe 230V FG-100 szűrővel,

Adblue Kit, IBC tartályok ADR engedéllyel,

Digitális kútoszlop,  Tömlők,Kenőanyag Olajszivattyúk

Tekerős Hordópumpa, Membrán hordópumpa, Fúrószivattyú,

Átfolyásmérők, Gázolajszivattúk_kimérők,Manuális Hordópumpa

Szerelvények,  Manuális kimérőpisztoly,

Digitális kútoszlop,,Teleszkópikus szívócső