Most érdemes beruházni!

Eddigi látogatóink száma:)
0
7
7
1
4
2
1
ÉRTÉKELJE MUNKÁNKAT! Köszönjük

Google értékelés

Fizetési megoldás
TOP termékek
Összehasonlítás
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate

Benzinszivattyúk, ATEX, Eexd tanusítvánnyal

Főkategória >Benzinszivattyúk, ATEX, Eexd tanusítvánnyal

Benzinszivattyúk, melyek rendelkeznek ATEX, Eexd tanúsítvánnyal, elengedhetetlen berendezések a biztonságos munkavégzés során. Ezek a szivattyúk szikramentesített kialakításuknak köszönhetően robbanásbiztosak, így ideálisak olyan környezetekben, ahol robbanásveszély fenyeget. A tanúsítvánnyal ellátott benzin kimérő szivattyúk kockázat nélkül használhatóak olyan területeken, ahol a benzin vagy más gyúlékony anyagok jelen vannak.

Fontos hangsúlyozni, hogy csak tanúsítvánnyal ellátott berendezéseket vásároljunk és használjunk, hiszen egyetlen szikra is súlyos balesetet okozhat egy robbanásveszélyes környezetben. Az ATEX, Eexd tanúsítvány garantálja, hogy a szivattyú megfelelően lett tesztelve és megfelel az adott biztonsági előírásoknak.

A raktárról rendelhető benzinszivattyúk kiváló minőségűek, megbízhatóak és hatékonyak. A biztonsági előírások betartása nem csupán az alkalmazottak, hanem az egész munkahely védelmét szolgálja. Vegyük komolyan a kockázatokat és gondoskodjunk arról, hogy minden munkaeszközünk megfelelő biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezzen. Ne kockáztassunk, válasszunk robbanásbiztos szivattyúkat a biztonságos munkavégzés érdekében!


Sorrend:


A benzinszivattyúk nélkülözhetetlen eszközei a különböző cégek belső tankolási folyamatainak, legyen szó gépjárművek, repülőgépek vagy egyéb járművek üzemanyagtöltéséről vagy lefejtéséről. Ezek az eszközök rendkívül fontos szerepet töltenek be a vállalati üzemanyagellátásban, biztosítva a hatékony és biztonságos üzemeltetést.

Az ATEX, illetve Eexd tanúsítvánnyal rendelkező benzinszivattyúk kifejezetten olyan körülmények között működnek, ahol robbanásveszélyes környezet is lehet jelen (például benzinkútoknál vagy repülőtereken). Ezek a tanúsítványok garantálják, hogy az eszközök megfelelnek a szigorú biztonsági előírásoknak, és biztonságosan használhatók a robbanásveszélyes helyeken is.

A cégek belső tankolására szolgáló benzinszivattyúk segítségével egyszerűen és gyorsan végezhető el a járművek üzemanyagfeltöltése a céges telephelyeken. Ezek az eszközök segítenek maximalizálni a hatékonyságot és minimalizálni az időveszteséget a tankolási folyamat során.

A gépjárművek és repülőgépek számára kialakított benzinszivattyúk különféle funkciókkal és kapacitásokkal rendelkeznek, hogy megfeleljenek az adott járművek igényeinek. Ezek az eszközök magas színvonalú, megbízható és biztonságos működést biztosítanak, így hozzájárulva az üzemanyagellátás hatékony és zavartalan lebonyolításához. Összességében a benzinszivattyúk elengedhetetlen eszközök a cégek számára, hogy biztosítsák a zavartalan és biztonságos üzemeltetést a gépjárművek és repülőgépek üzemeltetése során.

További berendezéseink:

12V_Gázolajszivattyú, 24V_Gázolajszivattyú, 230V_Gázolajszivattyú,
230V_AdBlue_Pumpa, Manuális_Pumpák, Benzin_Szivattyúk, Mérőóra_mechanikus_digitális

Automata kimérőpisztoly, Kit Equipe 230V FG-100 szűrővel,

Adblue Kit, IBC tartályok ADR engedéllyel,

Digitális kútoszlop,  Tömlők,Kenőanyag Olajszivattyúk

Tekerős Hordópumpa, Membrán hordópumpa, Fúrószivattyú,

Átfolyásmérők, Gázolajszivattúk_kimérők,Manuális Hordópumpa

Szerelvények,  Manuális kimérőpisztoly,

Digitális kútoszlop,,Teleszkópikus szívócső