Nyári nyitvatartásunk!

Most érdemes beruházni!

Eddigi látogatóink száma:)
0
7
9
6
7
5
3
ÉRTÉKELJE MUNKÁNKAT! Köszönjük

Google értékelés

Fizetési megoldás
TOP termékek
Összehasonlítás
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate

Hordó, 230V. gázolaj szivattyú szettek

Főkategória >Hordó, 230V. gázolaj szivattyú szettek

Hordóra szerelhető, hajlítható és merev szívócsővel rendelkező, 230V.-os gázolaj szivattyú szettek raktárról!

A hordóba szerelhető, 230V-os gázolaj szivattyú szettek ideális megoldást kínálnak a gázolaj szállításához és átfejtéséhez. Ez a típusú szivattyúk kompakt kialakításúak, könnyen kezelhetőek és rendkívül hatékonyak. A termék csomagolása általában tartalmazza a szivattyút, az szívó és nyomócsövet,  és az adagolópisztolyt is, így azonnal használatba vehető.

A 230V-os kivitelnek köszönhetően ezek a szettek könnyedén csatlakoztathatók a háztartási áramforrásokhoz, így bármikor és bárhol használhatók. A szivattyú teljesítménye általában elegendő ahhoz, hogy gyorsan és hatékonyan át tudjuk tölteni a gázolajat az autóba vagy bármilyen más járműbe.

Ezek a szivattyúk kiváló minőségű anyagokból készülnek, így hosszú élettartammal rendelkeznek és ellenállóak a korróziónak és a kopásnak. A könnyű hordozhatóságuknak köszönhetően ideális megoldást jelentenek azoknak, akik gyakran utaznak és szükségük van gázolaj utántöltésére.

Összességében a hordóba szerelhető, 230V-os gázolaj szivattyú szettek praktikus és megbízható eszközök, amelyek segítségével gyorsan és könnyedén ellátva az üzemanyagigényeinket. Legyen szó autózásról, mezőgazdasági vagy ipari célokról, ezek a szettek minden igényt kielégítenek és igen hasznos kiegészítői lehetnek az mindennapi életnek.