Most érdemes beruházni!

Eddigi látogatóink száma:)
0
7
7
1
4
2
1
ÉRTÉKELJE MUNKÁNKAT! Köszönjük

Google értékelés

Fizetési megoldás
TOP termékek
Összehasonlítás
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate

Gázolajszűrők, AdBlue, Benzinszűrők, szennyszűrők

Főkategória >Gázolajszűrők, AdBlue, Benzinszűrők, szennyszűrők

A gázolajszűrők, AdBlue, benzinszűrők, mikronos, vízleülteős és szennyszűrők mind olyan fontos alkatrészek, melyek segítik a járművek motorjainak megfelelő működését és a tiszta üzemanyag biztosítását. Ezek a szűrők eltávolítják a szennyeződéseket, vízrészecskéket és egyéb káros anyagokat, így megakadályozzák a motor károsodását és növelik annak élettartamát.

Fontos tudni, hogy a szűrők rendszeres cseréje elengedhetetlen a kimérők karbantartásában. Az idővel elhasználódott szűrők csökkentik a szivattyúk teljesítményét és növelik a meghibásodás lehetőségét. 

Amennyiben egy szűrő cseréje olcsóbb, mint egy dízel adagoló cseréje, akkor érdemes időben gondoskodni a szűrők rendszeres cseréjéről. Ne csupán az ár alapján válasszon szűrőket, hanem figyelembe kell venni a szivattyú típusát, teljesítményét és az üzemanyag minőségét is akár normál vagy akár biogázolaj.

Összességében tehát fontos hangsúlyozni, hogy a szűrők kiemelt szerepet játszanak a járművek megfelelő működésében és hosszabb élettartamában. Ne hagyja figyelmen kívül a szűrők cseréjét, hanem gondoskodjon róla, hogy szivattyúja mindig tiszta és megfelelően karbantartott folyadékot továbbítson. Az időben elvégzett szűrőcsere sok bosszúságtól és költségtől kímélheti meg Önt a jövőben.


Sorrend:


A gázolajszűrők, AdBlue rendszerek, benzinszűrők és mikronos, vízleültetős szennyszűrők kulcsfontosságú alkotóelemei a járművek üzemanyagrendszerének. Ezek a kiegészítők előszűrik az üzemanyagot, szükséges tisztaságot biztosítva a motornak. A gázolajszűrők eltávolítják a szennyeződéseket, mint például a por, a rozsda vagy a víz, amelyek károsíthatják a motort. Az AdBlue adalékanyagot használnak a dízelmotoroknál, amely csökkenti a károsanyag-kibocsátást. A benzinszűrők pedig védelmet nyújtanak a benzinmotorok számára a szennyeződések ellen.

A mikronos és vízleültetős szennyszűrők segítenek még jobban megtisztítani az üzemanyagot, hogy a motor optimálisan működhessen. Az előszűrők a szivattyúkhoz pedig megakadályozzák a nagyobb szennyeződések bejutását a rendszerbe, így hosszabb élettartamot biztosítva a szivattyúknak és más fontos alkatrészeknek.

Mindezek a szűrők és előszűrők elengedhetetlenek az autók, teherautók és egyéb járművek üzemanyagrendszerének megfelelő működéséhez és hosszabb élettartamához. Fontos, hogy rendszeresen ellenőrizzük és cseréljük ezeket a komponenseket, hogy megőrizzük járművünk hatékony működését és csökkentsük a karbantartási költségeket.

További berendezéseink:

12V_Gázolajszivattyú, 24V_Gázolajszivattyú, 230V_Gázolajszivattyú,
230V_AdBlue_Pumpa, Manuális_Pumpák, Benzin_Szivattyúk, Mérőóra_mechanikus_digitális

Automata kimérőpisztoly, Kit Equipe 230V FG-100 szűrővel,

Adblue Kit, IBC tartályok ADR engedéllyel,

Digitális kútoszlop,  Tömlők,Kenőanyag Olajszivattyúk

Tekerős Hordópumpa, Membrán hordópumpa, Fúrószivattyú,

Átfolyásmérők, Gázolajszivattúk_kimérők,Manuális Hordópumpa

Szerelvények,  Manuális kimérőpisztoly,

Digitális kútoszlop,,Teleszkópikus szívócső