Most érdemes beruházni!

Eddigi látogatóink száma:)
0
7
7
1
4
2
1
ÉRTÉKELJE MUNKÁNKAT! Köszönjük

Google értékelés

Fizetési megoldás
TOP termékek
Összehasonlítás
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate

Elektromos olajszivattyú szettek

Főkategória >Kenőanyag-Olajszivattyúk >Elektromos olajszivattyú szettek

Az elektromos olajszivattyú szettek egy hatékony és kényelmes megoldást kínálnak 200 literes vagy akár 1000 literes olajtartályokhoz. Ezek a szettek lehetővé teszik az olaj könnyű és gyors átszivattyúzását anélkül, hogy az az padlóra folyna. A szett tartalmazza az elektromos szivattyút, a szívócsövet, a kivezető csövet és egy olajmérő pisztolyt.

Az elektromos olajszivattyúk könnyen kezelhetők és biztonságosak, így ideálisak otthoni vagy kisvállalkozások számára is. A szettek könnyen összeszerelhetők és használatuk egyszerű, így bárki könnyedén tudja őket használni.

A könnyű és gyors olajszivattyúzás nemcsak időt és energiát takarít meg, de megakadályozza az olajszivárgást is, ami környezetbarát megoldást jelent. Az elektromos olajszivattyú szettek segítenek megőrizni a munkahely tisztaságát és rendezettségét, miközben hatékonyan kezelik az olajátöltést és -kiszivattyúzást.


Sorrend:


Az 230V-os olajszivattyú szettek ideális megoldást nyújtanak az olaj átöntésére és szállítására 200 és 1000 literes hordókból vagy tartályokból. Ezek a szettek könnyen használhatóak és hatékonyak a munkafolyamatok megkönnyítésében. A szettek tartalmazzák az szivattyút, csővezetéket, és egyéb szükséges kiegészítőket, így azonnal használatba lehet venni őket.

Az olajszivattyúk nagy teljesítményűek és megbízhatóak, így garantálják az olaj gyors és hatékony mozgatását. Az eszközök könnyen kezelhetőek, és minimális karbantartást igényelnek, így ideálisak a mindennapi használathoz.

Ezek a szettek különféle ipari környezetekben használhatók, például autószerelő műhelyekben, gyárakban vagy mezőgazdasági területeken. A megbízható és hatékony olajszivattyúk segítségével könnyedén és gyorsan áttölthetjük az olajat a hordókból vagy tartályokból, így megkönnyítve a munkafolyamatokat és növelve a termelékenységet.

Összességében az 230V-os olajszivattyú szettek kiváló választásnak bizonyulnak, ha olajat kell átönteni vagy szállítani nagyobb mennyiségben. Kombinálják a hatékonyságot, megbízhatóságot és könnyű kezelhetőséget, így ideálisak a professzionális felhasználók számára.

További berendezéseink:

12V_Gázolajszivattyú, 24V_Gázolajszivattyú, 230V_Gázolajszivattyú,
230V_AdBlue_Pumpa, Manuális_Pumpák, Benzin_Szivattyúk, Mérőóra_mechanikus_digitális

Automata kimérőpisztoly, Kit Equipe 230V FG-100 szűrővel,

Adblue Kit, IBC tartályok ADR engedéllyel,

Digitális kútoszlop,  Tömlők,Kenőanyag Olajszivattyúk

Tekerős Hordópumpa, Membrán hordópumpa, Fúrószivattyú,

Átfolyásmérők, Gázolajszivattúk_kimérők,Manuális Hordópumpa

Szerelvények,  Manuális kimérőpisztoly,

Digitális kútoszlop,,Teleszkópikus szívócső