Most érdemes beruházni!

Eddigi látogatóink száma:)
0
7
8
3
4
9
9
ÉRTÉKELJE MUNKÁNKAT! Köszönjük

Google értékelés

Fizetési megoldás
TOP termékek
Összehasonlítás
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate

Kútfejek, Kimérő-szekrények,

Főkategória >Kútfejek, Kimérő-szekrények,

A kútfejek és kimérő-szekrények olyan eszközök, melyek segítségével hatékonyabban lehet végezni a belsőtankolást a mezőgazdaságban és a vállalatok telephelyein. Az egyedi megoldásoknak köszönhetően könnyedén alkalmazkodhatnak az adott környezethez és igényekhez. A kimérő-szekrények használata nemcsak praktikus és rugalmas, hanem időt és pénzt is spórolhat a vállalkozás számára.

A kútfejek és kimérő-szekrények megkönnyítik a belsőtankolást és megfelelő mennyiségű üzemanyag biztosítását az agrárium és ipari területen egyaránt. Ezek az eszközök lehetővé teszik, hogy gyorsan és hatékonyan tölthessük fel a gépjárműveket, traktorokat és egyéb járműveket anélkül, hogy a kannákkal való bíbelődés problémát okozna.

A kimérő-szekrények segítségével pontosan mérhetjük ki az üzemanyag mennyiségét, így megelőzve a felesleges készletfelhalmozást vagy a túl kevés üzemanyaggal való munkavégzést. Ezáltal hatékonyabban és gazdaságosabban működhetünk a mezőgazdaságban és a vállalatok belsőtankolásában is.

Összességében elmondható, hogy a kútfejek és kimérő-szekrények alkalmazása egy előrelépést jelent a hatékony tankolás terén mind a mezőgazdaságban, mind a vállalkozások területén. A felhasználók számára praktikus és kényelmes megoldást nyújtanak, miközben segítenek optimalizálni az üzemanyagfelhasználást és növelni a termelékenységet. Legyen szó akár nagyobb, akár kisebb vállalkozásról, a kútfejek és kimérő-szekrények mindig hasznos eszközök lehetnek a mindennapi munkavégzés során.


Sorrend:

-10%
  "Kit equipe", Gázolaj szivattyú, szűrővel, 230V,
325 500 Ft+Áfa Br.413 385 Ft  292 950 Ft+Áfa Br.372 047 Ft
-10%
Kérje részletes árajánlatunkat e-mailen.
COMPACT-50E, 230VAC, Gázolajszivattyú, Digitális kútfej
325 500 Ft+Áfa Br.413 385 Ft  292 950 Ft+Áfa Br.372 047 Ft
-10%
Írásos megrendelés alapján, közvetlen raktárról.
gazolaj_szivattyu_kimero_IBC_tartaly_12V
375 500 Ft+Áfa Br.476 885 Ft  337 950 Ft+Áfa Br.429 197 Ft
ÚJ
Kérje részletes árajánlatunkat e-mailen.
tankolo_automata
845 500 Ft+Áfa Br.1 073 785 Ft
Kérje részletes árajánlatunkat e-mailen.
Tankoló-automata, COMPACT 100K-130
945 500 Ft+Áfa Br.1 200 785 Ft

A gázolaj tartályokhoz való kútfejek és kimérő-szekrények nélkülözhetetlen eszközök a mezőgazdaságban és vállalatoknál történő üzemanyagtöltéshez. Ezek a berendezések segítenek hatékonyan kezelni a meglévő gázolajtartályokat, biztosítva a tiszta és pontos üzemanyag szállítást a gépekbe és járművekbe.

A kútfejek lehetővé teszik a kényelmes és gyors tankolást, miközben biztonságosan őrzik az üzemanyagot a gázolajtartályban. A kimérő-szekrények segítségével pedig pontosan lehet mérni és ellenőrizni az üzemanyag mennyiségét, így minimalizálva a veszteségeket és optimalizálva a költségeket.

Ezek az eszközök rendkívül strapabíróak és hosszú élettartamúak, így hosszú távon is megbízható megoldást nyújtanak az üzemanyag-kezelés területén. A gázolaj tartályokhoz való kútfejek és kimérő-szekrények széles választéka lehetővé teszi, hogy minden méretű és típusú tartályhoz megtaláljuk a legmegfelelőbb berendezéseket.

Összességében elmondható, hogy ezek az eszközök nélkülözhetetlenek a hatékony üzemanyag-kezeléshez, és segítenek maximalizálni a gazdaságos működést és a termelékenységet a mezőgazdaságban és vállalkozásoknál. Legyen szó traktorokról, kombájnokról vagy céges fuvarozó járművekről, a megfelelő gázolajtartályokhoz való kútfejek és kimérő-szekrények elengedhetetlen eszközök a hatékony üzemanyagkezeléshez.

További berendezéseink:

12V_Gázolajszivattyú, 24V_Gázolajszivattyú, 230V_Gázolajszivattyú,
230V_AdBlue_Pumpa, Manuális_Pumpák, Benzin_Szivattyúk, Mérőóra_mechanikus_digitális

Automata kimérőpisztoly, Kit Equipe 230V FG-100 szűrővel,

Adblue Kit, IBC tartályok ADR engedéllyel,

Digitális kútoszlop,  Tömlők,Kenőanyag Olajszivattyúk

Tekerős Hordópumpa, Membrán hordópumpa, Fúrószivattyú,

Átfolyásmérők, Gázolajszivattúk_kimérők,Manuális Hordópumpa

Szerelvények,  Manuális kimérőpisztoly,

Digitális kútoszlop,,Teleszkópikus szívócső